Prins Bernhardplein 173
1097BL Amsterdam

FD Mediagroep Recruitment

Sollicitatieprocedure

Stap 1

Online sollicitatie

Onderaan de vacature vind je een sollicitatiebutton, indien je hierop klikt, word je naar het sollicitatieformulier doorverwezen. Nadat je deze volledig hebt ingevuld en verzonden, krijg je hier direct een melding van.
Stap 2

Bevestiging

Binnen 1 werkdag ontvang je van ons een bevestiging dat we je sollicitatie voor de desbetreffende functie in goede orde hebben ontvangen.
Stap 3

Telefonisch Contact

We zullen je binnen 3 werkdagen verder informeren over het verloop van de procedure. Ook als je niet wordt uitgenodigd voor een eerste telefonisch interview, nemen we contact met je op.
Stap 4

Telefonisch interview

Er zal een kort telefonisch interview plaatsvinden om meer informatie over je werkervaring en motivatie te genereren. Je wordt vervolgens zo snel mogelijk op de hoogte gesteld of je uitgenodigd wordt voor een eerste sollicitatiegesprek.
Stap 5

Toekomstige mogelijkheden

Mocht er na het telefonisch interview geen match zijn voor de vacature dan houden we graag jouw gegevens in file voor toekomstige mogelijkheden, uiteraard met jouw goedkeuring.
Stap 6

Vervolggesprek

Het eerste gesprek zal met de recruiter/HR en direct leidinggevende plaatsvinden. Indien beide partijen na het gesprek positief zijn, word je uitgenodigd voor een tweede sollicitatiegesprek. Eventueel kan een assessment deel uitmaken van de procedure.
Stap 7

Arbeidsvoorwaarden

Indien het tweede gesprek en/of assessment positief verloopt, nodigen we je graag uit voor een arbeidsvoorwaardengesprek.
Stap 8

Welkom bij het team !

Zodra we samen tot een overeenkomst komen, kan jouw loopbaan bij FD Mediagroep beginnen, welkom bij het team!