Prins Bernhardplein 173
1097BL Amsterdam

FD Mediagroep Recruitment

Mireille van Ark

Mireille

Mireille van Ark, Adjunct Hoofdredacteur bij BNR Nieuwsradio, in dienst sinds 2014.

De gele microfoon van BNR staat voor mij voor gedurfde en constructieve journalistiek.

Sinds twee jaar ben ik eindredacteur bij BNR Nieuwsradio en in een team van eindredacteuren verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsuitzendingen.

Wat ik fascinerend vind van deze werkplek is dat je van achter de schermen heel veel invloed kan uitoefenen. Je spreekt ministers, ceo’s en ieder ander die in Nederland — en soms ook in het buitenland — sleutelposities bekleedt.

De FD Mediagroep zie ik als een broedplaats van creatieve en innovatieve bedrijven, zoals BNR, die constant zoeken naar nieuwe verbindingen. Het zoeken naar nieuwe mogelijkheden staat voor mij voor ondernemerschap binnen dit bedrijf. Stilstaan staat gelijk aan achteruitgang. Ambitie en ondernemerschap worden beloond met een grote mate van vrijheid binnen je functie. Het uiten van ambities wordt aangemoedigd. Waar in andere bedrijven het tonen van ambitie nog wel eens als bedreigend wordt ervaren, is daar hier volop ruimte voor.

Wat ik ook waardeer: collegialiteit staat centraal, net zoals een veilige werkomgeving wordt gekoesterd. Hierdoor durven mensen lef te tonen, durven ze fouten te maken en hoeven ze zich niet achter elkaar te verschuilen. Transparantie, korte lijnen en een prettige werksfeer zorgen ervoor dat ik elke dag met plezier het Prins Bernardplein op rijd. 

Wil jij ook onderdeel worden van ons team? Klik hier voor de actuele vacatures!