Prins Bernhardplein 173
1097BL Amsterdam

FD Mediagroep Recruitment

Lydian de Kruiff

Lydian

Lydian de Kruiff, concept developer bij FD/BNR Networks, in dienst sinds 2005.

Werkverkenners, De Opvolgers, The Financial Agenda, The Green Quest… Bij FD/BNR Networks doen we tientallen crossmediale projecten per jaar. Het zijn projecten die we vanuit onze journalistieke merken uitrollen op verschillende platforms: online, op de radio, met events in het land of in de krant.

Als concept developer en project manager ben ik zowel creatief als organisatorisch bezig. Ik werk aan projecten op actuele thema’s die bij de kerndomeinen van onze mediamerken passen. Hierdoor is iedere dag weer anders, werk ik met heel veel verschillende mensen — binnen en buiten het bedrijf — en ben ik direct betrokken bij de actualiteit.

Voor de projecten van FD/BNR Networks werken we altijd in wisselende teams, bestaande uit redacteuren, presentatoren, technici, producenten, plus medewerkers van sales en sales support.
Het is ontzettend leuk en inspirerend om naar een deadline te werken en samen iets neer te zetten.

Ik vind de FD Mediagroep horizontaal georganiseerd, met korte lijnen. Dit betekent dat goede ideeën altijd een gewillig oor krijgen en er veel ruimte is om goede ideeën uit te werken.
Voordat ik drie jaar geleden bij FD/BNR Networks begon, werkte ik acht jaar bij BNR, onder meer als redacteur, regisseur en samensteller van programma’s als ‘Aan de slag’ met Paul van Liempt en ‘Zakendoen met…´

De laatste jaren is de FD Mediagroep sterk aan het uitbreiden. Naast mediamerken als het FD en BNR Nieuwsradio behoren data-aanbieders als Company.info en Webservices nu ook tot onze merken. Een spannende ontwikkeling, die ik als lid van de ondernemingsraad met veel interesse volg.

Wil jij ook onderdeel worden van ons team? Klik hier voor de actuele vacatures!