Prins Bernhardplein 173
1097BL Amsterdam

FD Mediagroep Recruitment

Jeroen Snoeij

Jeroen

Jeroen Snoeij, lead developer bij de afdeling automatisering van FD Mediagroep, in dienst sinds 2014.

Ik heb gekozen voor de FD Mediagroep omdat het een bedrijf in beweging is, zeker op IT-gebied. Het is een geweldige klus om deze onderneming om te vormen van een van oudsher ‘papieren’ uitgever naar een digitale uitgever. Mijn afdeling speelt daarin een sleutelrol, iets wat ook door het management zo wordt gezien.

Samen met mijn team werk ik aan innovatieve websites. Daarbij kunnen we gebruik maken van de nieuwste technologieën voor webdevelopment, ‘search’ en ‘big data’. Zo doen we veel met ElasticSearch – een ‘state of the art’-zoekmachine. Daardoor kunnen lezers van FD.nl bijvoorbeeld razendsnel het digitale archief met al onze artikelen raadplegen. Dat is niet het enige. Dankzij deze zoekmachine kunnen abonnees hun nieuws gepersonaliseerd ontvangen, dat wil zeggen: gefilterd op de onderwerpen waar zij specifiek in geïnteresseerd zijn.

Het zijn het soort toepassingen die we nu ook aan het ontwikkelen zijn voor de nieuwe website van BNR. Mijn werk is veelzijdig. Ik houd me niet alleen bezig met development, maar ook met de architectuur van onze platforms, waarbij ik zoek naar allerlei technische oplossingen.

De FD Mediagroep heeft een informele werksfeer en een heel platte organisatie. Ik sta direct in contact met zowel het management als de mensen die bij FD en BNR werken met onze websites.  

Wil jij ook onderdeel worden van ons team? Klik hier voor de actuele vacatures!