Prins Bernhardplein 173
1097BL Amsterdam

FD Mediagroep Recruitment

Henk-Jaap Sanders

Henk-Jaap SandersHenk-Jaap Sanders, commercieel manager bij Company.info, in dienst sinds 2015.

Na de Hogere Hotelschool te hebben afgerond, ben ik in de informatietechnologie beland. Gezien mijn studie een niet echt logische keuze, maar vrijwel direct wist ik dat hier mijn passie lag. In verschillende commerciële functies heb ik mogen ervaren wat de kracht van informatie is; goed geïnformeerde professionals maken betere beslissingen.

Begin 2015 zette ik mijn eerste voetstappen binnen de FD Mediagroep en ik verwachtte een statische formele werkvloer aan te treffen. Al gelijk werd mij duidelijk dat dit beeld absoluut niet klopte. Wat is het dan wel? Een jong dynamisch bedrijf, met een open informele no-nonsense cultuur. Een omgeving waarin mensen intrinsiek gemotiveerd zijn en iedereen zich bewust is van de bijzondere positie die wij hebben binnen de BV Nederland.

In mijn functie als commercieel manager ben ik verantwoordelijk voor Company.info, Webservices.nl en de zakelijke abonnees van het FD. Met een fantastisch team bedienen wij de top van Nederlandse bedrijfsleven tot aan het MKB. Elk met zijn eigen uitdagingen en wensen. Hierin zien wij een groeiende vraag naar digitaal, maatwerk en integratie met systemen. Juist dit maakt het werk zo leuk. Niet alleen zijn wij constant in dialoog met onze klanten, ook samen met de andere labels zoals BNR bouwen wij innovatie oplossingen om in deze behoefte te voorzien.

Naast zakelijk succes is lol ook een belangrijke factor. Met het terras van café-restaurant Dauphine als voortuin, is het ook na het werk dikwijls gezellig. Afgelopen jaar zijn we met zijn allen naar Barcelona gegaan en hebben we vele evenementen gehad. Mijn hoogtepunt hierin was meevaren met Sail Amsterdam.

De laatste jaren is de FDMG getransformeerd van traditionele uitgeverij naar de meest vooraanstaande nieuws- en informatiedienstverlener voor ondernemend Nederland. Om hier onderdeel van te zijn ervaar ik als geweldig. Ik zie mijn baan dan ook niet als werk, maar als onderdeel van mijn leven waar ik veel persoonlijke groei uithaal.

Wil jij ook onderdeel worden van ons team? Klik hier voor de actuele vacatures!