Prins Bernhardplein 173
1097BL Amsterdam

FD Mediagroep Recruitment

Stage Grafisch Vormgever

 

Zoek jij een veelzijdige stage als Grafisch Vormgever?

Kom dan bij ons aan de slag! De werkzaamheden als grafisch vormgever bestaan uit het maken van media-uitingen voor de FD Mediagroep, met als bekendste merken BNR en het Financieele Dagblad. 80% Van je tijd maak je de gaafste uitingen voor online (animatie, banners, social media-uitingen, infographics etc.) en 20% van je tijd ben je bezig met drukwerk (flyers, posters, etc.)  Deze opdrachten komen via een aantal verschillende interne opdrachtgevers. Dit zorgt voor een grote variatie aan opdrachten! 

Wat kan je van ons verwachten
Gezellig een bureau bij de rest van je team, met een Mac en natuurlijk de Adobe programma’s. Je zal veel zelfstandig en maar ook in teamverband werken. Dit betekent dat je soms zelfstandig met een concept en/of ontwerp moet komen en de andere keer zal je in teamverband gaan brainstormen. 

Bij FD Mediagroep zal je producten gaan maken die door veel mensen gezien of gelezen gaan worden en jouw portfolio gaan versterken. Je leert veel over het medialandschap, hoe je van concept naar executiefase gaat en hoe het door jou gemaakte materiaal uiteindelijk bij de eindgebruiker belandt. Voor alle werkzaamheden die je verricht krijg je iedere maand een boven marktconforme stagevergoeding van € 375,-.

Wat verwachten wij van jou?
Er wordt van je verwacht dat je zelfstandig kan werken en durft aan te geven als je ergens op vast loopt. Je hebt een proactieve en leergierige houding. De drive om producten te maken waar jij trots op bent. Het uitwerken en creëren van een product doe je zelfstandig. Wanneer je aan t werk bent heb je een professionele houding, ben je leergierig en gemotiveerd in je werk.

Vereist is dat je een opleiding volgt m.b.t. grafisch ontwerpen en/ of media en in je derde of laatste jaar zit. Ook is het belangrijk dat je goed zelfstandig in Adobe Photoshop en InDesign kan werken, daarnaast zijn alle andere Adobe programma’s zoals Illustrator, After Effects en Premiere Pro een pre.

Pro’s

  • Flexibele werktijden en werkruimtes
  • Werken voor kwalitatief hoogstaande merken FD en BNR
  • Makkelijk bereikbaar met het OV (naast Amstelstation)
  • Variërend werk (drukwerk, animatie, online))
  • Zelfstandig werken (eigen planning)
  • Groot bedrijf met veel mogelijkheden (groot bedrijf; gezellig team)
  • Boven marktconforme stagevergoeding

Zin om aan de slag te gaan?
Stuur je CV en portfolio naar en we nodigen je graag uit voor een kop koffie!


 

Notitie voor bureaus
Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.

Mail mij deze pagina

Je reageert op de vacature Stage Grafisch Vormgever.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld worden. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij vacatures.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

De gegevens worden 3 maanden na afloop van de sollicitieprocedure verwijderd.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.